Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfly

Jag känner Paris alla gränder
Har sett för många länder
Kan fräcka ord på tusen språk
men har ingen aning om hur man säger förlåt
Hemtam i alla städer
Fingerfärdig bland dina kläder

Blodröd kyssmun, svindyrt bling-bling
Med vässad tunga, okrönt nattens drottning
Det mjuka ljuset av en fruktad gryning
När hjärnspökena är king
-Du är allas älskling
men har ingen vän




Fri vers av Lady_A
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 13:27



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Så sant. Hur säger man bra så att de låter lika trovärdit som att du du itne vet hur man säger förlåt.
Så bra.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A