Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRJMANNEN, DIN SISTA SEGLATS

FÄRJMANNEN, DIN SISTA SEGLATS

Varför samla i ladorna när du inget
kan ta med dig när allt är över
Det är bättre att få kärlek i massor
det är det du behöver
Så gör varje stund här på jorden
till det bästa du kan
När du en gång går bort kan du säga
jag har bara myntet, men det räcker
Säger din färjman

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-05-11 15:32



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Det jag inte kan ta med mig kan någon annan behöva...som inte ska färdas över floden för den sista resan...
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G