Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags frihet







Regnet strilar tätt från tunggråa skyar

Långsmala gator tar aldrig slut i denna stan

Jag blundar och låter regnet svalka mitt ansikte

Något lugnt och fridfullt har lagt sig över dan


Svaga solstrålar filtreras genom molnen

Förutom mina steg hörs inga andra ljud

Jag blundar och låter regnet svalka mitt ansikte

Det är en slags frihet som faller mot min hud








Fri vers av Mmm
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-05-11 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm