Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna i min mobil (förutom få tillägg nu) på en mycket vacker dag med ljusa och hemskt mörktblåa moln, då jag hade lust att promenera för ovanlighetens skull.


Molnens änglavita hemlighet





Jag tyckte mig se ingången till himlarnas port skymta

Bakom mörka moln, änglavita leda mot en skymt himmel

Så blå så det enbart kunde vara himlapalatsets blåa
Tyckte mig se en skymt av vita fladdrande fjädrar

Rörde himlen med mitt finger för att se molnen följa min rörelse

Dock inga fjädrar utan en liten varelse skymtade och dolde ljuset för mig
Ilskan bubbla för att lika snabbt förtina

Den lilla varelsen landade framför mig med ett ljus starkare som kunde göra solen själv avundsjuk men utan göra mina ögon blinda

Vidröra för att hamna i ett ljus som trängde in i varenda mörka lilla vrå i min kropp och själ ...







Fri vers av Skymningens Miia
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-05-11 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia