Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden


Om alla

ändrade sig

och tänkte

på orden

Om alla

skänkte vördnad

till moder

jorden

Då skulle

orden bruka

jorden varsamt




Fri vers av Sway
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 09:14



Bookmark and Share


  Blodros
..dom här orden faller in

djupt!



gillar formen, den får orden att bli tydligare, och där är en vila, andning mellan som får mig som läsare att kunna ta in och känna.
stort det här!
2009-02-03

  Mats Henricson
Den här är FIIIN ! Du har sagt Mycket Väsentligt med Några Få Ord ! Bokmärker !
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway