Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt





Du fyller mitt sinne

Ännu finns du kvar

Inuti

Lagom trasig

Jag vårdar dig ömt

Sluter mig omkring

Viskar tröstande ord

Förlåt






Fri vers av Mmm
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-05-12 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm