Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blir lite stressad av alla måsten på vår och sommar därav texten


vinterlängtan


längtar efter snö
vitt blått lila

och den vintriga tystnaden




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-12 08:06



Bookmark and Share


  Martin VIP
Ja, med den fina presentationen längtar jag också nu!
2007-05-13

  Marita Persson
Gôtt!! Att man inte är ensam om att vara \"så knäpp\" att man föredrar höst/vintern framför denna krävande årstid som ligger framför.
2007-05-12

    Maria Malm
Ligger nåt i det..lite mer lugn och ro..
2007-05-12

  Cris
Eh... hehe..
Ja varför inte!
Känns som en fin önskan.
Ger en lugn på någe vis.
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP