Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pendlande kärlek


kärleken pendlar

varje dag går ut på att älska
mer eller mindre och ibland

inte alls




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-05-13 08:24



Bookmark and Share


  Jojo
just så är det
vad fint skrivet
tycker om sådana här små kluriga texter
2007-05-22

  Marita Persson
Så är det, mer eller mindre allt efter humör, pms och omständigheter.
2007-05-20

    Agneta VIP
så sant... fint fångat
2007-05-13

  KonstigaKatter
Klokt. Det behövs en tid utan visare för att kunna ägna sig åt den.
Dikten är mycket bra. \"pendlar\" som förändring från plats till plats eller bara i styrkan. \"ibland inte alls\" - tror inte. Då är det kärlek som bara är tyst precis då.
2007-05-13

  Anders P VIP
...bland andra aktiviteter, Att älska är något som man önskar att man fick göra varje dag men ibland uteblir känslan.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP