Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN TILL VÅREN

KÄRLEKEN TILL VÅREN


Ur bristande knoppar
Strax undersköna
Blomster står
Ett ofattbart under
Vilket sker
Varje år


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-05-12 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G