Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några av många försök


Hur goda intentioner smulas till pulver av färskmalen hopplöshet

Dina försök
att göra man av mig
föll ihop
i en trött hög

Och jag suckade tungt
av igenkänning
du misstog mina dödskallemärken
för illustrationer av Lille Skutt

Varningstexter
som avslöjade sig med tiden
vartefter du blev mottaglig
för skadeverkningarna

Vi blir aldrig vi igen
du och jag är livstidsdömda
att aldrig tillsammans
få njuta den obefläckade vänskap
vi är värda




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-05-12 14:52



Bookmark and Share


  Elin R
\"Dina försök
att göra man av mig
föll ihop
i en trött hög\"

Det var väldigt målande. Enkelt och talande.
2007-05-12

  ÅsaLena
Roligt och givande att läsa dessa rader från en mans perspektiv. Tre verser - jättebra! Den sista, tja...Tycker den drar ned helheten så att jättebra blir \"ganska bra\".
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand