Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stressad, panikslagen och livrädd

Myllrande faror vankar av och an.
Jag sitter här och stirrar medan dessa bara blir värre.
Klockan tickar högt. Tiden närmar sig sakta men säkert.
Några år, dagar, timmar, minuter, sekunder går.
Jag sitter här än och ser på medan farorna myllrar allt värre och når sitt mål.
Jag är stressad, panikslagen och livrädd.




Fri vers av singforabsolution
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-05-12 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution