Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattmörka skogom

Det prasslar och grorom
I djupa nattmörka skogom
Det hela livet sjungom
Allt rena glädje tonom
Min egen bro bortom
Du vill mig genom
Jag längtar så hitom




Fri vers av Ari Viklund
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-05-12 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund