Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vinga utav glas

Såsom en vinga utav glas
i flygten skön att skåda
såsom ett barngiven särlek
i hagen vacker mot saknad
så krake leva varji bygge
ändast vaksam över ytmärkt ego




Fri vers av Ari Viklund
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-05-12 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund