Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stig lämnar skog

Där luft skingrar rök
Där eld väljer väg
Där ljus visar finns
Där möte lugnar allt
Där två blir ett
Där är väl du
Jag är snart,
redan där




Fri vers av Ari Viklund
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-05-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund