Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad man än säger;

du finns när du tar för dig.

Ingen kan VETA varför vi finns.

Ta för dig och du KÄNNER att du finns.

Där du GÖR och du KÄNNER, FINNS du.




Fri vers av Ari Viklund
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-12 19:27



Bookmark and Share


  Storma
Den har jag fått i ett sms för LÄNGE sedan.. och gillade den redan då. Kändes nära, sanning.
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund