Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gro med mig, älska mig. Ta mig dit igen, lyft mig, värm mig lek med mig, kyss mig, lita på mig


Parkfilosofier


du bad mig att skriva
parkfilosofier,
inte ur en nykär flickas perspektiv
utan ur melankolikerns
jordevinkel

du bad mig att skriva om
träden, vattnet och molnen som luddigt
jagade över himlens ocean

- men jag visste att jag bara skulle skriva om hur vackra dina ögon är när du ler och hur mjuka dina läppar är


Jag ska skriva om vattnets dyning i mitt hjärta,
om hur min själ växer i takt med gräset vi låg på

jag ska skriva parkfilosofier ur ett

- kärleksperspektiv




Fri vers av A Ocean
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-12 21:13



Bookmark and Share


    narcoleptic
sjukt *ursäkta språket* jävla skit vackert. jag gillar den skitmycket.mycketmycket bra skrivet.
2007-08-10

  jennie.
sorgligt men ändå fint :)
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..