Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nr 515?


Simplicity?

jag kommer ihåg
mig i din soffa
i ro
i uppror

dig
sjungandes bredvid
vaggsång för såna som jag
en sång av ro
och jag
i uppror

din röst i mig
tack




Fri vers av Andreas Borg
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 03:19



Bookmark and Share


  Luminus
Wow...!!!

Så enkelt, naket och så vackert!
En finstämd beskrivning av ett underbart möte.

Påminner mig om hur stort det lilla kan vara mellan oss... det enkla i en sång eller bara det rofyllda i att vara tillsammans när man inte riktigt kan ge sig själv det man behöver.

Perfekt titel.

//Gita
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg