Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en 1-årsbeskrivning



som jag längtar tillbaka
mot svartåns strömlinjeformade svärta
där fötter alltid besteg natten
och ditt leende alltid smekte ljuset

det var sommaren vi föll




Övriga genrer av Smultris
Läst 947 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-14 08:42



Bookmark and Share


  ordterroristen
mycket vackert fåordig romantik
2007-06-23

  Myself
att falla i svartån trodde jag hörde studenterna till,men åar är till för mycket-till kärlek tex.
2007-05-17

    ej medlem längre
Svartån i Örebro?
Föll? Ahaa...kärlek!*L*
2007-05-16

  Rakel Lorner
Det är vackert att njuta av det strömlinjeformade! Bra minne att ha när deltat sprider sig och man inte vet vad som är svart och ljust längre... Bra!
2007-05-16

  adina
föll och landade mjukt. =)
2007-05-15

  Sunlight
Mmmm ljuvt mild med en sötma som ömmar...
Sagolikt vackert skrivet!
2007-05-15

  Bjarne Nordbö
Sorgsamt vackert. Text som berör. Bra jobbat.
2007-05-15

  Herr Morris
Minnet rivs upp
bitar faller

på plats

där minnen
stiger upp


Vilka härliga bilder!
\"där fötter alltid besteg natten\"...
2007-05-15

  molly crayons
å. en till sådandär text som väcker olika tankar om tid och förändringar.. och är sådär vacker. \'svartån\' låter som poesi i sig. stiligt skrivet.
2007-05-14

  Daniel_78 VIP
grattis
2007-05-14

  swimsus@gmail.com
Trollsk med underbar nostalgi och vacker stämning!
Såna minnen ska man bevara innerst inne och bara vara lycklig! ;)
2007-05-14

  Shininkagemusha
Bittersweet eller?
Snyggt och tydligt.
2007-05-14

  Sanchez VIP
nostalgiskt
gillar de 3 s-orden (speciellt den första :) )
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris