Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflexer

en blick

som spegeln
reflekterar
laserstrålen
mot fotocellen

står du i vägen
bryts förtrollningen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-05-13 16:06



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Det onda ögat? Hoppas du snart blir förtrollad igen!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP