Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig en stund i din famn



Lyft mig håll mig bär mig
nu när jag är så trött att
jag inte orkar längre

Bara en stund tills allt
känns bättre
ljusare enklare
jag ska inte vara tung
i din famn

Om jag inte kan sluta
mina ögon för att vila mig in
i drömmarnas värld
sjung en vaggvisa
den jag hörde som barn
kanske jag somnar

Håll mig en stund i din famn
bara ett litet tag
så jag får vila ifrån mitt
känna din värme stråla
mjuka upp det som känns kallt


Håll mig




Fri vers av sunnanvind
Läst 526 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-13 19:45



Bookmark and Share


    johanni
Otroligt vacker och bedjande. Ger ett själsligt lugn efteråt.
2007-06-19

  issac.a.m
vackert,du berör med dina ord...
2007-05-15

  Annette Andersson
En text som går direkt in på djupet och berör... beskriver på ett mycket fint sätt en människa som är så trött att det inte går att vila utan hjälp och trygghet.
2007-05-14

  Lars Granlöf
Så fint.
Förstår precis känslan.
2007-05-14

  Lasseman VIP
Så vackert och bra skrivet, berörande och med kännande...en björnkram till dig
2007-05-14

  nettizen
Stillsam vädjan..... vacker så man blir tårögd.
2007-05-14

    JJ VIP
En utsatthet utan gräns....ett outömligt behov....en mänska darrande av trötthet....Jag vill gärna vara den som sjunger vaggsång....Mvh. JJ.
2007-05-13

    Maria Malm
En bön om att få trygghet och värme. Det ljusnar tids nog.
2007-05-13

  devilsangel
Stor själslig och invärtes trötthet i denna text..
Men diktjaget vet att det finns någon som kan bära, och då känns allt lättare ändå. Bara att kunna lägga sin smärta i någon annans armar, är en gåva...

Denna dikten berör mig, eftersom jag känner igen känslan och tror jag vet vem den handlar om...och den personen råkar ha en stor plats i mitt hjärta :)

Helt underbar dikt min vän!!
2007-05-13

  Lena K Nilsson VIP
Fin och berörande...
2007-05-13

    Lindizz
Åh vilken fin text, den berör starkt ...
2007-05-13

  Leif Furstedt
- Håll i ... det ljusnar tids nog...
2007-05-13

  prinscess VIP
den här var varm och fin
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind