Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna ben.


mina brutna ben
blir högar på högar
av självmordsbrev och vykort

från semester för en tanke


bara en




Fri vers av Johannes
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-05-14 06:37



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Aj.

Näst sista raden är bäst.
2007-05-15

  Smultris
Mmmm, jag gillar faktiskt avdelningen. Den här passade nog bättre som en egen dikt.

En jävla grym bild som du målar upp här iaf, men jag förstår den precis.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes