Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne ur en tid som inte fanns.


Minns du när världen låg i omloppsbana runt våra bröst?
Då solen gick upp i den lilla springan emellan oss
Då världen var vår, och ingen annans?

Minns du hur du sa, att för alltid
inte bara var ord när dem riktades emot mig?
Hur du sa att amor äntligen siktat rätt?

Jag tog åt mig av varenda sekund
Varenda beröring och ord
Trodde på den kärlek vi bar

Men orden var för intensivt tagna
ur diktbokens uppslag nummer fem
Plagiat av någon annans värld

Men säg mig, älskling
betyder det att allt jag också kände var kopier?
Kopier av en värld som inte tillhör min?

Och betyder det att jag kan stänga ihop alla känslor,
om jag bara vill?




Fri vers av Mimsen
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-05-13 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimsen