Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är möjligt.

Fågelsång och Lövprassel och
Syrendoft och Vattenplask och
Himmelsblå och Solvarm och
Glasspinne och Sommarlov och
Kärlekstid och Livslust och
Allt är möjligt.




Fri vers av Ari Viklund
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-05-14 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund