Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dolda fel


en doft av färger
gav ett intryck av fräschet

men under ytan




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 08:17



Bookmark and Share


  Manal
du förvånar mej aldrig, då skriver så kort men lyckas alltid få det så vackert.
2007-05-18

  småbusig
Det kvittar hur mycket läppstift man målar på en gris... det är och förblir fortfarande en gris... snyckt virkat!
2007-05-14

  Jer
Äkta haiku-senryu är denna, valet är fritt och tolkningsbar. Härligt och skönt!

Visst kan doften och ytan dölja något osynlig, ofräsch, oren eller osunt. Kanon sista rad med flera nivåtolkningar, gillas starkt! \"Men\" ger intressanta och tänkvärda vändningar i dikten. Speciellt med hunger och fetma i bakspegeln. Snyggt gjort HW!
2007-05-14

  Anders P VIP
saker och ting är inte alltid vad de syns vara. snyggt.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP