Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför?


Vr. Mindfuck.





detta är ett virtuellt mindfuck

detta är orden till mig själv-
det hjärtat inte berättar för hjärnan

detta är ett virtuellt mindfuck

jag är slav
jag är söndag
jag är tystnad

jag snurrar runt revolten

sex silverkromade piller skiner bredvid ett glas
fyllt med vatten eller något annat genomskinligt
dödar allt på vägen ner
sex klunkar av någonting dödar allt

tro mig
tro på mig

jag är killer

ett hallucinogen
och din värsta syratrip

jag skriver hundra gånger om på svarta tavlan med kritvita sträck
nagelrispande högfrekventa skrik gör varje rispa till en melodi
och pulsen blir takten som slår för snabbt
som en analkande hjärtattack i mitt sista krig

så jag förlorar
om och om igen


och allting som stannar kvar är frågor som börjar med varför




Fri vers av Johannes
Läst 526 gånger
Publicerad 2007-05-14 11:55



Bookmark and Share


  Sländan
Helt suveränt, mannen!
Som vanligt lyckas du förmedla den där känslan. Den som berör.
2007-05-14

  Sanningsägaren VIP
Aj, denna gör ont att läsa
sista raden talar för hela texten
VARFÖR?
Du har en gåva, var rädd om den Johannes.
/Åsa
2007-05-14

  K*
wohw
mindfuck indeed
påminner starkt om en dagen-efter-ångest-attack

\'jag är slav
jag är söndag
jag är tystnad\'

\"och allting som stannar kvar blir frågor som börjar med varför\"

sendrag gör jävligt ont
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes