Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte mer

Sjön blänker i månskenet.
Jag vandrar längs strandkanten.
Hör vargarna yla.
Sluter mina ögon och sätter mig på knä.

Tidvattnet stiger långsamt.
Känner det kalla vattnet mot min arm.
Dagen gryr och tidvattnet sjunker undan.
Det drar mig ned i djupet.

Mina tårar försvinner i vattnet.
Jag orkar inte simma, Jag orkar inte med sorgen.
Struntar i livet och sjunker sakta ned.
Det sista jag vill är att leva kvar.
Nu behöver jag inte gråta, inte tänka på dig.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes