Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör som du

Du fick mig att göra.
Göra det här.
Som jag inte ville.
Men jag höll dig kär.

Jag sa att jag gör som du.
Det ville du utnytja.
Du fick mig att va elak.
Elak mot min vän.

Du sa att du slog henne.
Jag gjorde samma sak.
Du sa att du reta henne.
Jag gjorde samma sak.

Du fick mig att snatta.
Du fick mig att slåss.
Du fick mig att skolka.
Du fick mig att svika.

Alla de fyra s:en.
Det gjorde jag
mot mina vänner.
Ja det gjorde jag.

Jag sa att jag gör som du.
Det ville du utnytja.
Du fick mig vara elak.
Elak mot min vänn.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 16:07



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Känner igen det här! Så jäkla lätt att dras med, hamna i någon sorts vilsekärlek! Viktig text.
2007-05-15

    Bodil Sandberg
Att du skriver med känsla finns det ingen tvekan..enormt gripande och verkligen SNYGGT!!!
2007-05-15

    sunnanvind
Du är stark som ser dig själv så...Det bevisar att du egentligen inte är såsom du gjort...Be om förlåt vännen o börja om!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes