Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bry dig om mig!

Jag vart slagen,
av honom du vet.
Han slog mig i huvudet.
Men vad bryr du dig om det.

Jag vart skuren,
av henne du vet.
Hon skar mig i armen.
Men vad bryr du dig om det.

Jag vart misshandlad,
av gänget du vet.
Dem misshandlade mig.
Men vad bryr du dig om det.

Jag vart skuten,
av äldre du vet.
Dem sköt mig i benet.
Men vad bryr du dig om det.

Jag vart mördad.
av alla du vet.
Alla mördade mig.
Men vad bryr du dig om det.

Jag brydde mig när du vart slagen.
Jag brydde mig när du vart skuren.
Jag brydde mig när du vart misshandlad.
Jag brydde mig när du vart skuten.

Men ännu är du inte mördad.
Men du brydde dig inte om mig.
Nu lider du av att du miste mig.
Miste mig när vi var osams.

Snart är det ändå din tur.
Dem alla jagar dig.
Dem följer dig dag och natt.
Hade jag betydigt någonting
för dig. Skulle du inte vara utan mig.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-05-14 19:10



Bookmark and Share


  Lutien Selae
Hemsk! Vacker! (kort kommentar)
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes