Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens ängel

Död är det enda som är säkert i livet.
Mord och Vold kommer om och om igen.
Det är Dödens ängel som roar sig.
Han suger själar och dricker blod.
Natten blir svart, Alla stjärnor har slocknat.

Nu är dödens ängel på jakt.
Jakten efter ett oskyldigt barn.
Ett barn som ska tömmas på blod.
Sen ska det slängas i en hög av skräp.
För nu är döden redan här.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes