Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döende

Snart kommer vi alla dö.
Vi förstör våran vackra jord.
Alla avgaser och utsläpp,
det är farligt för jorden.

Om du ska åka någonstans.
Ta inte bilen, den förstör jorden.
Välj en buss eller ett tåg.
Dem går i alla fall.
Även om du åker bil.

Hjälp värden och människorna
att överleva denna katastrof.
Värden är döende.
Om vi inte gör nogonting,
så kommer alla att dö.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-05-14 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes