Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhörningen

En enhörning står vid källan.
Han dricker ivgigt vattnet.
Regnbågens alla färger är grå.
enhörningen kan inte se färg.

När han druckit ur vattnet
fylls han av liv.
Det gnistrar till i hans ögon.
Det bländar så att se färgen gul.

Nu kommer det fler färger.
Han kan se lila, orange och röd.
Ett enhörnings leende gnistrar i solen.
Allt fler och fler färger dyker upp.

Nu är världens alla färger synliga.
Enhörningen ser en Rosa blomma.
Han ler av att allting bara är perfekt.
Han kan se hur fantastiskt livet är.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-05-14 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes