Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet bortom regnbågen

Det finns ett land
bortom regnbågen.
Där skiner alltid
våran sol.
Dit hörs inte dem
väsnande tågen.
då kan man gå
i siden tjol.

Men allting kan
inte vara bra.
Det finns inget
dag utan natt.
Något hat
moste man ha.
Det kom en
svart katt.

Alting dog
i landet.
Mörker och död
fanns bara kvar.
Tillslut var det
ingen som fann det.
Landet var gåtan
utan något svar.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes