Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slängblicka ej.

 

Att inte slänga en sista blick

efter dig

är den svåraste av alla konster.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 15:55



Bookmark and Share


  Childlike Wild
Känner igen hur svår den konsten är
Man får lära sig tunnelseende eller blinda sig själv ibland.

Bra skrivet :)
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf