Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämd

Jag är din ängel.
Men inte en vanlig.
Utan en dödsängel.
När du lider är det
för att jag vill hämnas.

Hämnas för att du gick.
Du lämnade mig döende.
Jag drunknade i tårar
efter att du hade svikit mig.
Men du kan inte ångra dig.

Snart spottar jag på din grav.
Jag kommer le när du dör.
Du kan inte fly, inte gömma dig.
Vart du än går så hittar jag dig.
Du behöver inte ens försöka.

Jag finns där du är.
Snart dör du av lidande.
Jag vill hämnas.
Hämnas på den som svek mig.
och den personen är just du.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-05-14 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes