Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vidrig!

När jag ser på dig finns inga ord.
Du är så vidrig och hemsk.
Jag vill inte veta av dig.
Bara tanken av dig äcklar mig.

Dina hemska ögon följer mig.
Sluta, lämna mig ifred!
Jag vill inte se på dig.
Jag vill inte vara dig nära.

Du kan inte svika mig.
Du kan inte hata mig.
Du kan inte göra mig illa.
Inte för detta jag skriver.
Det är en text som stämmer
exakt på dig.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes