Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rädsla från en övergiven

 

Sorgen målade de vita sjukhusväggarna

i svart förkolnad, en sorg av smält kol

och hennes dämpade tårar rann längs listerna i taket

och ner runt henne och sängen där hennes mor låg

 

Hjärtslags-räknarens jämna pip

det enda som ekade i  rummet

 

Hennes puls verkade stöta ur kroppen

livrädd för att pipen en dag skulle upphöra

och ersättas av symfonins slut

i Ett evigt pip som skulle vara, för alltid

 

Snälla låt inte mamma dö




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-05-14 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*