Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus om natten

Den svarta natten är här.
Allt mörker gör mig förtvivlad.
Men då uppenbarar sig ett ljus.
Ett ljus i himelen.

Min blick har fastnat på det.
Det där lilla ljuset.
Ljuset i den mörka natten.
Slocknar det så slocknar även jag.

Jag har aldrig skådat något liknande.
Detta ljus i natten var mitt liv.
Jag kan inte blinka.
Då kanske ljuset tinar bort ur världen.

Jag var den första som sett ljuset.
Jag vills döpa det till något vackert.
Något fantasifullt och ovanligt.
Jag döpte detta vackra till stjärna.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-05-14 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes