Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet i mitt liv

Det ända jag önskat
är att vara någon nära.
Att vara ensam
är inte något roligt.

Hoppet jag tänt i mitt liv
är att få ha en familj.
Det har jag önskat tusen gånger.
Men ändå räcker det inte.

Mitt hopp är att någon ska se.
Se hur jag lider som gatubarn.
En kärleksfull mor eller far
ska hitta mig här på gatan.

Utan detta hopp i mitt liv
skulle jag dött för länge sedan.
Om jag inte dött av sorg
skulle jag dödat mig själv.

Om ingen kommer och hittar mig.
Om ingen kommer att ta hand om mig.
Om ingen ser att jag lider.
Kommer dem snart inte att hitta mig levande.




Fri vers av for BIG mistakes
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-05-14 18:16



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Dikten är kolsvart men på nåt konstigt sätt ändå hoppfullt mellan raderna. Vackert skrämmande om man kan säga så!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

for BIG mistakes
for BIG mistakes