Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårbild

oberörda av
varandas närvaro går
räven och tranan




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-14 20:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
gör de gemensam sak
när de vandrar sin stråt
kanske är de simkunniga
annars kan de väl åka båt

din haiku
får två tusenskönor
2007-05-23

  Lutien Selae
Ger en underbar inre bild.
2007-05-16

  Daniel_78 VIP
en tavla som fångar upp en varm känsla hos mig.
jag ser en gråvit trana och en röd räv i natur.
jag ser frihet, glädje och ja, lite som vårkänslor
(som rubriken förtäljer).

gillar att du inte använt dig av de ibland för mig
uthuggna raderna som haikuer ofta har.
känns mer naturligt i detta formatet tycker jag.

uppkattad läsning.
2007-05-15

  Hans w-art Westlund VIP
dina ord gör att jag kan se dem. bra.
2007-05-15

  Vind
... och det är samtidigt skillnaden. Vi vet. Vacker eftertänksamhet.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP