Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beslöjat

efter dagens regn
draperades åsarna
av dimmans slöjor




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 20:49



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Jag har nu läst igenom dina senaste publicerade och vill bara säga, sammanfattningsvis, att jag tycker om dem.
2007-05-23

  Hildegun Relefors
Så poetiskt,lugnt,vackert!
2007-05-14

    Maria Malm
Beslöjande vackert.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP