Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunkel

vårskymnings dunkel
skapar naturmystik för
fantasins öga




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-14 21:45



Bookmark and Share


    Erika H
oja... detta dunkel kan ge liv åt så mycket dött...
skugglivet kan förtrolla
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP