Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
instängd i en födelse


KÄRLEKSPUPPA

Fjärilen
syns i
det tunna och
genomsynliga

Vecklad in  
i sig själv
väntande

Men därute
brinner världen
och om hon
väntar allt för länge 

Vissnar vingar
bleknar färgen
och väntan
blir en död

Ser ni inte
att kärleken
måste få flyga!!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-14 23:33



Bookmark and Share


    Donna
...på vingar av...frihet...frivillighet...och mod att våga...
2007-05-18

  devilsangel
Precis!
Bra beskrivet om att stänga in det som behöver flyga...
2007-05-15

    sunnanvind
Det var visa o sanna ord! Applåd!
2007-05-15

    ej medlem längre
Jag skulle önska om kärleken kunde gå...*L*
2007-05-15

  DanSan
************************
Underbart poetat om fjärilen i
sin puppa (kokong) som väntar
likt kärleken att få komma ut i
den smekande solen och bäras
iväg av kärleken till frihetens
pris.
Mycket skön att läsa och alla
dessa bilder som skapas av
både kärlek och naturalism!!!

BRAVO *BOKMÄRKE och APPLÅD*

************************
2007-05-14

  Carlita
joooo det ser vi!!

vackert fint o allt det där.. framförallt välfångat :)
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth