Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack kath


receptfritt


mina brister
får försvinna i ett vattenfall

av fantasi




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 08:37



Bookmark and Share


  kath
.....underbart och där kommer de att få frihet att formas till en aldeles egen målning helt utan vår kontroll ........

..... och tack själv ...............................

kath
2007-05-15

    Maria Malm
Så skön inställning.
2007-05-15

    sunnanvind
Ett mycket väl beprövat recept...*ler*
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP