Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens frihet





Syster du fick mig dyster
trots sol och fågelsång

så fördes jag åter
dit människor gråter
där nattens jämmer
blir dödens sång



mitt djup är för grunt
för att jag skall förstå


tänka levande vill jag

dör gör jag ändå




Övriga genrer av Bim
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-05-15 11:25



Bookmark and Share


    lillapoeten
Mycket gripande text som berör. Snyggt!
2007-05-17

  Död Mans Hand
otroligt hur lätt en person kan dra ner eller lyfta upp en annan person, eller en grupp människor kommer jag att tänka på.

tänka levande och inte bli en levande död, dö kan alla men det är inte alla som lever.
Du verkar tänka väldigt levande.
glasklkara ord, genomskinliga på rätt sätt. Gillar!
2007-05-16

    Bodil Sandberg
Vilken gripande dikt...det känns som om den ohejdad fladdrat ut direkt ur själens gömma!
2007-05-15

  Rachel Roth
dumma systrar får man skälla på ;)
så att de lär sig till en annan gång
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim