Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GE BLOMMORNA INNAN MAN LIGGER I GRAVEN

GE BLOMMORNA INNAN MAN LIGGER I GRAVEN


Att komma till någons begravning är ju en tradition
Är det inte bättre att träffa någon innan denna situation
Vad hjälper då blommor, dem borde man ha fått tidigare
i livet
Fina tal och hur mycket den personen betydde, var fanns brevet
de skulle ha skrivet

Många längtar efter att få ett besök eller ett brev på posten
Man vill ha kärlekens meny inte den där ensamma kosten
Kan man inte höra av sig innan man ligger där död
För det är ju så att alla vill ha något mänskligt stöd

Har man inte dykt upp innan så kommer man på en
begravning i kyrkan
För då kommer både det ena och det andra, ja hela styrkan
De ord som man ville ha sagt borde de inte ha utdelats före detta
Vi människor är väldigt lustiga, vi har svårt att göra det rätta

Man vill ha blommorna innan man går bort, de gör ingen nytta
på graven
En ny tradition borde införas, ge kärlek innan och lite hjälp
på traven
Du kan ändå inte höra hur bra du var, när du ändå ligger där kall
Detta skulle alla fått höra före, men tyvärr är det samma trall

Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 12:54



Bookmark and Share


    Josse G
Vad underbart skrivet.
Detta var verkligheten när den är som
bäst i en dikt

JossG
2007-05-15

    Geerpop
Detta var verkligen bra skrivet.
Så rätt du har och dett borde vara en
själklarhet
Tack

Geerpop
2007-05-15

  Annmargreta
Du har rätt till 100 procent.
Minneslundärotroligt fint och bra.
2007-05-15

  Jojo
Jag håller med dig...
det var fint skrivet, när man är död är det försent.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G