Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgörelse

De slår mig på fingrarna
Men det är inte så jävla bildligt som bokstavligt
Som alla andra i jakt på en reaktion
Älskling det är lugnet före stormen nu
Och kanske förtjänar jag det här
För jag har gått med näsan i vädret
och begravd i biblioteksböcker
genom deras jantelagsinfekterade betongby
Och vinden som blåser in bär fjärran dofter runt oss
Och månen är ny men står ändå i nedan

Hyenorna smyger i buskarna och skrattar sitt hesa skratt
Vädrar doften av fruktan i deras trampdynesvett
Dina käkar är sammanbitna, dina ögon blir bambi
vi är ute på hal is nu
Månen är ny men vi står i nedan...




Fri vers av Lady_A
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-05-15 12:57



Bookmark and Share


  PPQ
underbart, verkligen, har läst en del av dig nu i dag och gillar det jag läst
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A