Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

Jag har sökt ett hem
Men bara kommit längre bort
Nu står jag framför dig och orkar inte gå längre
Jag tror att jag har hittat hem
Jag vill bara falla ner i dina armar och
sova tills jag orkar gå en meter till
Jag vill ha dig vid min sida
tills mitt hjärta slutligen står still
Varje slag och varje andetag
Jag tror att jag har hittat hem

Du har en rytm i blodet
som får mitt hjärta att slå starkare
Du har en sång på dina läppar när du ler
Och min själ nynnar med i melodin

När du sover viskar jag
alla mina hemligheter
Mina ord fastnar i ditt hår
men jag tror att du förstår
Mina lockar mellan dina fingrar
och du reder ut varenda tova i min själ




Fri vers av Lady_A
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 13:09



Bookmark and Share


    Veronica.
Åh. Jag har inte tillräckligt mycket i mitt huvud ikväll, för att kunna vara konstruktiv.
Den här vara bara så otroligt jävla bra,
känslan är underbar.
Jag sparar den som bokmärke och kommer läsa den många gånger till.
Vackert!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A