Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELT UTAN NÅD.

HELT UTAN NÅD.

Missanpassad, oberäknelig
Går inte att göra något åt
Kärlekslös, Osocial, Aggressiv
Är inte detta en fin klagolåt

Känslokall, Olycksfågel, Bråkstake
Du är helt omöjlig
Du har format dig själv
Då blir du helt oböjlig




Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 18:55



Bookmark and Share


    Geerpop
En dikt om mig?
Bra
Bravo
Bäst

Geerpop
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G