Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek - en lek på liv och död som går ut på känslor.

Kärlek. En lek på liv och död som går ut på känslor.
Jag har nog aldrig varit riktigt kär.




Fri vers av singforabsolution
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-05-15 20:22



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
fann!vad bra gillar den för att den säger så mycket
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution