Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ser jag?

lador med plåttak
som geometriska skepp
på grön havsyta




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-05-15 21:32



Bookmark and Share


    Erika H
böljande vackert i vinden... det gröna havet
och skeppen är utspridda
härlig bild du ger
2007-05-20

  Vind
Bortvittrande landskapsbilder, höladeriken förgå. Att någon lagt plåttak vittnar ändock om, visserligen oekonomisk, men ändå äkta kulturkärlek.
2007-05-16

  Mangal VIP
Det vette fåglarna... Berätta!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP